GLAS-KLOOSTER BV

is een gespecialiseerd importeur en distributeur van verspanende gereedschappen en additionele uitrusting t.b.v. hout, hout verwanten, kunststoffen, aluminium, metaal en beton verwerkende industrie. Tevens is Glas-Klooster BV  een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van elektrische handgereedschappen, afzuiginstallaties en mot verbranding. Naast onze verkoop beschikken wij over een goed uitgeruste gereedschapsslijperij dat van essentieel belang is in onze bedrijfsvoering. De top kwaliteit en snelle levertijden van door ons geslepen gereedschap is in de loop der jaren de basis geweest voor de gestage groei in de markt.

Glas-klooster BV heeft als doel het leveren van professionele gereedschappen en additionele uitrusting via het internet en door vertegenwoordiging door geheel Nederland. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit onder meer verspanende gereedschappen zoals u in onze web catalogus een groot deel van kunt vinden. Wij leveren grotendeels uit voorraad. Mocht een product niet voorradig zijn dan vermelden wij dit in de webwinkel of binnen 24 uur via E-mail of telefoon.

Wij leveren vanuit ons bedrijf in de Middenbeemster aan onze afhaal balie dan wel via DHL Parcel. Wij leveren direct vanuit ons magazijn. Ons leveringsprogramma is gericht op de professional gebruiker die er zeer intensief gebruik maakt van zijn gereedschap, maar is ook bestemd voor de enthousiaste doe-het-zelver die hoge eisen stelt op de momenten dat dit nodig is. Glas-Klooster BV en de Gereedschap-shop.nl zijn er voor iedereen die deze kwaliteitsproducten nodig heeft en gebruiken wil. U bestelt bij ons online, via E-mail, fax of telefoon. Met onze Europese producenten en toeleveranciers hebben wij een groot en competitief gereedschap pakket samengesteld ten behoeve van de Nederlandse markt. Door onze inkoopstrategie bieden wij onze producten aan tegen een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding. Onze prijzen op de website zijn altijd actueel en worden exclusief BTW vermeld. Wij hopen dat u veel winkel- en werkplezier met onze producten heeft.