Ons team staat geheel tot dienst

We zijn een team van gemotiveerde professionals, klaar om u bedrijf te ontlasten

Remon Glas

Remon Glas

DGA

Remon is sinds 1990 in het bedrijf werkzaam en begonnen als vertegenwoordiger. Sinds 1997 is hij mede-eigenaar van het bedrijf en in 2003 heeft Remon samen met zijn broer Mark het bedrijf volledig overgenomen. In loop der jaren is zijn kennis op het gebied van hout- en metaalbewerking uitgegroeid tot een expertise. Remon is uw technisch adviseur op het gebied van gereedschap uitrustingen t.b.v. high-end machines op het gebied van schaverijen, timmerfabrieken, interieurbouw bedrijven en CNC bewerking centra. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor verkoop, inkoop, boekhouding, en vertegenwoordiging binnen de GLAS-KLOOSTER B.V.

Mark Glas

Mark Glas

DGA

Mark is al werkzaam in het bedrijf sinds 1989, begonnen in de werkplaats en daarom inhoudelijk gedegen kennis van alle benodigde technieken en mogelijkheden. Sinds 1997 is hij mede-eigenaar van het bedrijf en in 2003 heeft Mark samen met zijn broer Remon het bedrijf volledig overgenomen. Naast algemene sturing is hij samen met Maarten eindverantwoordelijk voor alles wat de werkplaats verlaat. Dagelijks stuurt hij de vertegenwoordigers en gereedschapslijpers aan, maar is ook uw adviseur voor al uw technische vragen met betrekking tot uw slijpwerk. Mark heeft ook de webshop gereedschap-shop.nl opgezet en zorgt ervoor dat de website van de GLAS-KLOOSTER B.V. up to date is.

Welkom! Dit is ons toegewijde team. Hebben wij u al verteld dat we graag met u willen samenwerken? Aarzel niet en kom met ons in contact!

Raymond Scheele

Raymond Scheele

Vertegenwoordiger

Raymond is sinds 1995 werkzaam bij de GLAS-KLOOSTER B.V. Toendertijd tijdens zijn opleiding begonnen als leerling-gereedschapslijper. Na enkele jaren in de werkplaats gewerkt te hebben, is hij overgestapt naar de vertegenwoordigers kant. Inmiddels rijdt Raymond al heel wat jaren als vertegenwoordiger door geheel Noord Holland. Voor veel klanten is Raymond dan ook het vertrouwde gezicht voor de GLAS-KLOOSTER B.V. Door zijn ervaring in de werkplaats kan Raymond u adviseren op het gebied van slijpwerk en tevens ook de verkoop van nieuwe gereedschappen.

Maarten Brouwer

Maarten Brouwer

Chef werkplaats

Maarten is sinds 2007 bij de GLAS-KLOOSTER B.V. werkzaam. Maarten is een echte allrounder in de werkplaats en zal geen uitdaging uit de weg gaan. Daarom is hij ook uw contactpersoon voor onze slijperij. Hij is gespecialiseerd in het slijpen van schaafblokken en frezen voor alle soorten schaverij werkzaamheden. Als u een schaaf probleem heeft, is Maarten er om die, in samenwerking met Mark, voor u op te lossen.

Bart Oudejans

Bart Oudejans

Gereedschapslijper, vertegenwoordiger

Bart werkt sinds 2011 bij ons bedrijf en komt uit de grafische dienstverlening. Hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een echte allrounder binnen het bedrijf. Hij is zowel werkzaam in onze gereedschap slijperij als in de vertegenwoordiging. Daarnaast is de lancering van de herziende Glas-Klooster website in februari 2015 dankzij zijn inzet mogelijk gemaakt. Ook onze webshop gereedschap-shop.nl is door Bart vanaf het begin samen met Mark Glas opgezet.

Rene Kleppe

Rene Kleppe

Gereedschapslijper

Rene is sinds 1998 werkzaam in de gereedschap slijperij van de GLAS-KLOOSTER B.V. Hij verzorgt al het slijpwerk wat binnen komt via onze vertegenwoordigers, een koerier of de balie in het bedrijf. Zijn specialisme is het herstellen en slijpen van hardmetaal zagen, naast deze slijp werkzaamheden heeft Rene ook de controle op al het slijpwerk wat binnen komt en verdeelt hij het slijpwerk bij de juiste werkplek.

Anne Immink

Anne Immink

Administratief medewerkster

Anne is sinds 1999 in dienst bij de GLAS-KLOOSTER B.V. Zij is binnen het bedrijf opgeleid tot administratief medewerkster en telefoniste en weet door haar jarenlange ervaring uitstekend hoe ze u van dienst kan zijn.

Trudy Veerman

Trudy Veerman

Administratief medewerkster

Trudy is sinds 2013 werkzaam bij de GLAS-KLOOSTER B.V. Voordat Trudy bij ons kwam werken heeft zij 18 jaar lang bij een aannemersbedrijf gewerkt en 3 jaar in de timmerindustrie. Ze is dus thuis in het wereldje van de houtbewerking. Naast de administratie en de telefoon werkt Trudy ook als vertegenwoordigster voor het bedrijf.